March 25, 2017

A Remarkable Journey : Sociolla Turns Two

I bet almost every girl and women in Indonesia are familiar with this fellow beauty companion. Yes, it is Sociolla. I'd been very excited about Sociolla since the first time I encounter it from my fellow beauty influencer friends. Personally, I think Sociolla knows how to make us, women, happy since the very first beginning. Talk about their iconic pink box and beautiful greeting cards. Well just to be honest, it was very tempting to collect all of their beautiful pink boxes (and of course I did later on). It kinda makes us feel special, don't you agree?


March 18, 2017

Senzues Body Lotion Review

Having my dry skin survive through the cold weather means more effort needed to ensure my skin gets enough moisture. I used to take it easy but apparently it could lead our skin problem into the next level. Wrinkles, dry patches, itch, you named it and that's probably why you would find tons of body lotion in the market.


Lately I'd been trying out on Senzues CELLACTIVE Body Lotion, a newcomer brand from Malaysia focused on body care. Driven by the best nature-inspired ingredients and technology, Senzues ensures to fulfill our needs for beautiful skin. One of their essential ingredient is bioREGENE+™ which delivers a powerful tri-factor action of hydra-revival, luminosity enhancement, and anti-oxidant protection.

March 16, 2017

How I Deal With Rainy Season

Rainy season is here. Sebagai seorang penikmat hujan, sebenarnya aku happy banget kalau udah mulai musim hujan walaupun suka was-was juga soalnya musim hujan di Jakarta identik dengan banjir. Suasana yang lebih teduh, suara rintik hujan yang beradu dengan jendela, dan udara Jakarta yang sekejap menjadi dingin. Rasanya enak banget deh buat leyeh-leyeh santai dan me time sambil minum teh atau kopi hangat.

Hawa sejuk di musim hujan memang menyenangkan, sampai-sampai aku sendiri sering lupa kalau musim hujan itu rawan terhadap berbagai jenis penyakit. Mulai dari batuk dan flu sampai demam berdarah, soalnya berbagai virus dan bakteri lebih mudah menyebar terutama lewat air hujan, genangan air, dan tentu saja banjir. Aku yakin deh nggak ada yang suka sakit makanya penting banget untuk tahu cara menjaga kesehatan, terutama di musim hujan. Kali ini aku mau sharing beberapa hal-hal yang sudah sering aku lakukan supaya gampang sakit di musim hujan.

February 13, 2017

Heimish Cleansing Balm Review

Heimish is one of korean brand newcomer and everyone were talking about it. I have no idea about this brand until I stumbled upon their beautiful packaging. Simple, elegant, and yet luxurious at the same time.


Thanks to Charis, I got an opportunity to try on the Heimish Cleansing Balm <3 I'd been an avid user of cleansing oil for so long and a lot of people claimed that cleansing balm is better than cleansing oil since there is less dripping problems. Therefore I am pretty excited to try on this product.

February 1, 2017

Garnier Micellar Cleansing Water Review

Belakangan ini aku ngerasa micellar water lagi booming banget. It's not something new tapi rasanya aku sering banget liat temen-temenku pakai dan ngereview kalau hasilnya oke banget. Entah kenapa dari dulu aku agak-agak skeptis sama cleansing water karena selalu berpendapat hasilnya kurang maksimal aja.

Well, I'm actually pretty strict when it comes to cleansing dan akhirnya selalu kekeh sama double cleansing. Jujur memang hasilnya oke tapi .... RIBET! Aku yakin pasti ada kalanya kalau udah kelewat capek atau lagi pergi-pergi, rasanya pengen yang gampang dan cepet aja buat bersihin muka sedangkan kulit aku agak sensitif sama facial wipes jadinya serba salah.


Beberapa waktu yang lalu, Garnier Indonesia akhirnya mengeluarkan micellar water di Indonesia. I'm so happy! If you follow my blog, you'll know how much I love this brand. Dibanding beberapa  drugstore skincare lainnya, so far aku paling cocok dengan Garnier. That's why I'm so excited to try on their Micellar Cleansing Water.

Latest Instagrams

© Milk Mochi. Design by Fearne.